Бобан Толић: Велики парк полако добија прве контуре. Биће простор којим ћемо се поносити ВИДЕО

park-620x350

Потпуно сам свестан начина на који пишем текстове за Портал. Богато искуство ме научило, а учили ме и добри новинари , да у причама треба тражити “фабулу” душу, основу на којој се гради текст. Сирова, додаћу, сурова вест , није довољна да објасни стање.

Елем, данас сам био у прилици да по ко зна који пут, на два места у граду , спознам оно што је битно за “моје људе” за које радим 4о година, за онај обичан свет који нико не зна и којима је драго када се други труде да им учине нешто добро. Био сам у прилици да видим, доживим, “ставим на срце” два примера. Ово је пример ПРВИ.

Комуналац је недавно у сарадњи са Општином и Дирекцијом, наравно, граду поклонио диван парк. Када сам се враћао са ДРУГОГ ЗАДАТКА снимио сам атмосферу која ми је напунила срце. Ево, погледајте. Дечица у предивно уређеном парку. На аутобуском стајалишту, све уредно. Свима је пријатно!

YouTube Preview Image

А сад на посао. Мој радни задатак био је да видео причом покажем како напредују радови у Великом парку. Пун задовољства, радости. Као рођени Пироћанац, знам да ће “ботовима” ово сметати, али баш ме … забележио сам да се много тога новог урадило. Већ замишљам каква ћемо два парка у центру града имати ми Пироћанци. Још ако продјемо на ИПА конкурсу за уређење Градића, какво ће то место бити. Прави град, задовољни људи!

YouTube Preview Image

Бобан Толић је директор који најмање седи у канцеларији. Знам да ће они који су “офарбани” другим бојама реаговати на ово, али је заиста стално на терену. Уосталом, који то град има три успешна јавна предузећа. Да, Бобан Толић, директор успешног Јавног предузећа Комуналац, у заказано време био је у Великом парку. Докле смо стигли, шта смо урадили, шта нас чека!?

YouTube Preview Image

Ето то је прва прича , испричана , пиротском душом! Коме смета нека се запита. Оно што је нама Пироћанцима важно то је да растемо, да смо заиста постали, или постајемо из дана у дан град у правом смислу. Да се и другима хвалимо! Ако имате нешто против, замислите се , због чега то радите! Ово је истина! Као и увек!!

Аутор: Плусонлине