Бобан Толић: Велики парк ће се “расцветати” до краја априла! ВИДЕО

park1-620x350

Чекајући пролеће, да крену ,,у напад,, на све зелене површине у граду и околини, , у Комуналцу су ових дана започели још један велики посао који ће ући у историју, ,коначно, уређење Великог парка, како смо га назвали. Вишедеценијско чекање да се уреди простор око Градића изазивало је различита расположења код наших суградјана. Два предивна парка,уредјен канал , Градић и брдо у центру града, река и Кеј, такодје, то мало градова има. Право богатство.

Како ћемо радове пратити у великом парку код Градића пратити у континуитету, уосталом, као и све друго у овом граду , што помера живот напред, договорили смо сусрет са Бобаном Толићем. Кренули смо да снимимо нове детаље, и чујемо нове појединости. Нисмо могли а да у ,хајде, малом или првом парку, не снимимо два детаља. Један, да се и ту почело да уредјује зеленило и други, да су млада и младожења изабрали овај предиван простор да ,,сликају своју љубав,,.

YouTube Preview Image

У Великом парку се радило свуда. Посечено је или , сече се остарело дрвеће за које су стручњаци рекли да ,,нема наде,, копају се канали за струју. Уосталом, ево како , је све то изгледало данас око поднева.

YouTube Preview Image

И потом је уследио разговор. Најпре о тренутним радовима, потом о тендерима, следећим пословима. Бобан Толић , задовољан динамиком, очекује да , кад се рацвета пролеће, да ће Велики парк изгледати ,,као на слици,, односно, као у пројекту!

YouTube Preview Image

I Na kraju, sasvim kratko, pitali smo  Bobana Tolića i o daljim poslovima, planovima, koji su u programu za ovu godinu veoma sadržajni.

YouTube Preview Image

Аутор: Плусонлине